!Hubzilla Development

Using the "Activity Order" widget and filtering by selecting a "Forum" causes no items to be displayed.
STEPS TO REPRODUCE - Use the ACTIVITY FILTERS widget to select a forum to which you are subscribed.  After getting results, use the ACTIVITY ORDER widget to select what order to display.  The result (for me at least) is that no items are displayed/returned.
Looking at the QUERY STRING, I noticed that in the default view, the query variable &pf=1 exists in the string, but is missing after selecting an ACTIVITY ORDER.  Manually adding &pf=1 to the query string seems to resolve the issue.
I would have looked and perhaps submitted a PR, but at this point will not be able to do so for some time so I submitted an issue.
====

ISSUE SUBMITTED: Selecting "Activity Order" in forum shows no items (#1258) · Issues · hubzilla / core

Image/photo

Using the "Activity Order" widget and filtering by selecting a "Forum" causes no items to be displayed. STEPS TO REPRODUCE - Use the ACTIVITY FILTERS widget to select a forum...
 1258)
  
PR 1251 submitted against master to fix.
 
Quite interesting. When I choose a forum and then try to choose activity order by not "Date Unthreaded" it automatically redirects me in "Date Unthreaded" and shows nothing.
  
If you add &pf=1 to the end of the URL, it will show the content.  The patch I submitted fixes this.  It will be checked out by @Mario Vavti who does and excellent job at maintaining the repo and hopefully be pushed soon.  If I remember correctly from the edits, because it doesn't know what modules you're using (in this case, "forum"), it doesn't pay any attention to any other changes.  Things seem to work fine as long as the &pf=1 is added.